Thursday, 15 August 2013

Come Back??



assalamualaikum geng!

yeahhhhh tajuk entry aku kali memang awesome
okay, okay mehh dekaq ckett cekk nk story mory nie!
hampa kenaii lagy kan kt marka cekk? kenaii kan??
huh! entry kali ini memang utk dia ini cekk updateq

hampa tahu takk hari Selasa tu cekk pi Tasek Biru nun huh kt Bukit Ibam ngn kengkawan cekk
Miera, Ayuna, Salma <depa-II nie kawan cekkk hee
Kami ini pi sana taktahu jalan pongg maen pegi jepp
last-II sampai Ibam terus pusing-II cuz' tk jumpa jalan masuk ke Tasek Biru too
akhirnya kami terpaksa gunakan perkhidmatan MARKA cekk tuu nk tahu jalan masuk ke tasekk tuu
aku tepon lahh tanpa bersalahh kan, suara kasi Happy lahh kan
dahh dapat tahu jalan kami pun amek lahh gambaq bagaii act. aku n mber-II tk penahh sampaii tasek biru, excitad beb!! Tasekk tuu superbs memang CANTIKK sangat!
sooo we alls ENJOY lahhh kt sana (:

chop, chop, chop cerita tk habes lagy janganlahh lari dhh

btway too MUKADIMMAHNYA shj.
okayy after we alls settle kt tasekk tuu we alls ingat nk pi air terjun kt Ibam tuu juga
lagy sekali gunakan perkhidmatan MARKA aku tuu tunjuk jalan tapy kami tk jumpa gakk air terjun tuu
so we alls make decision we alls BALIK!
dalam kereta tuu aku dokk texting ngn MARKA aku nk ajak keluar bagai lahhh
ouhh sebelum kau cakap aku ini "dh ludah jilat balik" SORRY okayy
bukan aku yg nk bermesej ngn dia tapy Ayuna yg suruh aku mesej dia ajak ngn lepaking bagai lahh
so sampaii lahh aku sampaii rumah aku ngn MARKA aku nie dokk texting bagai okayy PELIK!
nk maghrib tuu aku dh ending texting ngn dia n now to say goodbye to him
ayat dia yg tk boleh-II blahh "flying love" okayy terajang aku please sedarkan aku dr mimpi!!

malam tuu dia call 10 minit jepp okay, 10 minit *mane cukup wehh!!
dia tanye kenapa aku mesej dia petang tadi bagai, so aku explain bukan aku nk mesej Ayuna yg sibuk-II nk ajak jalan, lepak, raya bagai
dia bagitahu aku jugak yg dia dhh beli NEWPHONE- Samsung sII *jelez -,-"
malam tuu juga dia suruh aku install Wechat kt pc senang katanya ngn borak-II
okayy aku excitad aku beria pegi install bagai ish-II
pikir-II balik apa hal lahh aku pegi install bagaii hadoiii
Tolonglahh aku tknakk fikir lebih-II kang orang cakap alu nie "Gila Talak"

sampaii sekarang aku masih tertanya-II KENAPA erkk?
hadoiiii POKSHEIKH, POKSHEIKH, POKSHEIKH
kbyeeeeee

Wednesday, 14 August 2013

SELAMAT HARI RAYA


Assalamualaikum

Maaf terlambat update almaklum busy kan raya *choiiii
hee malas nk tulis act. just nk tunjukk gambar raya jepp
busyy cket sampaii tk banyakk gambar raya lahh ngee HAHAHAHAHAH
tengokk lahh erkkk tatapan uall's
THANK YOU SO MUCH to Minniemouse Boutique yaw baju yg chantik nie
try lahh tengok baju-II kt FB depa berpatutan n chantik-II belaka

peace yawww heee 
pagi-II raya (:

test-II hahahahaha

kat lautt yahoooooooo :D


our FAMILY
lagi dua orang masing-II balik ruma mak mertua erkkk
kami beraya hanya 5 orang sahaja :*



SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR N BATIN dari FF

Tuesday, 6 August 2013

MIMPI apa KAU?


assalamualaikum

POKSHEIKH? mimpi ke kau semalam call aku?
erghhhhhhhhhhh
Bolehh kau call aku nie huh semata-II nk tanye pasal JUBAH LELAKI tuu jep! ishhh
KENAPA lahhh kau nie pelik-II jepp aku rasa. hadoiiii
Dahtoo suara kau pulakk Happy jepp kan. *musykil aku
Yang tk bolehh blahh tuu kau siap bagitahu nk beli baju tuu ESOK untuk raya!
Okayyy yg ini memang aku TERJKEJUT!
Yelahh apesal kau bagitahu aku semua tuu? perlu kea? hurmmmmmm
KAU PELIK or AKU BERMIMPI???

Monday, 5 August 2013

RINDU )":


assalamualaikum

awak, awak, awak, ala yg sedang skodeng blog FF nie TUNGGU sat lolz
FF nk cerita ini yg FF sedang merindui seseorang tapy dia dukk nunn jauh PERAK
huh! sape penah ekod entry sebelum ini FF ada update pasal dia ini *mamatPERAK
HONESTLY, FF rindu gila-II kt dia tahap gaban r RINDU!
rasa macam FF nk jepp amek FLIGHT malam ini pegi PERAK kod!
woiii! nampakk rindu bebenor cekk kt dia mehh
asal lahh dia duk jauh hujung tandukk wahai AYIE?


ayie, ayie, ayie.
fara rindu ayie serius nie rindu sangat-II!
fara nk sangat jumpa ayie
fara nk sangat lepak ngn ayie masa mula-II kita kenal
seronok sangat!

RINDU AYIE )":

anyway FF jepp panggil dia "ayie"
kengkawan dia belaka panggil dia "fy"
SEE!!!!
Specialnya dia kt aku n hati aku *dulu hati sekarang diri aku jep



Sunday, 4 August 2013

Tak Semestinya Dia untuk Kita )":

Di petik dari sebuah video di Youtube

Orang yg Kita Fikir Milik Kita
Ternyata Bukan untuk Kita

Orang yg Kita SAYANG 
Mungkin akan Meninggalkan kita

 Dan Mungkin Perasaan SAYANG itu
Tidak Lebih dari Seorang SAHABAT

Kita Mungkin Memiliki Hati dan Perasaannya
Tetapi Adakah Kita Memiliki Tubuh dan Fizikalnya?
Jadi tk Mustahil Dia Pergi Meninggalkan Kita

Jangan Terkejut Saat Kita Sedih
Orang yg Kita BENCI Hadir Menemani Kita

Mungkin Kita tk Pernah Menyayanginya
Tetapi Mungkin Dia adalah Titipan Illahi untuk Mengesat Kesedihan Kita

Saat itu Ketahui lahh

Tidak Semua Orang yg Kita SAYANG akan Membalas Rasa itu pada Kita
Tetapi tk Mustahil Orang yg Kita BENCI itu adalah CINTA SEJATI Kita

Janganlah Terlalu Menbenci Orang hingga tidak Menampakkan Kebaikannya
Dan Jangan Terlalu Menyanyangi Orang hingga tk Mampu Melihat Kelemahannya

CINTAILAH Seseorang itu dengan Sederhana
kerana Kesederhanan itu akan Membuat Kita Bahagia

by: Siti Farha Anisa(YouTube)

Saturday, 3 August 2013

CRUSH TAKEN


assalamualaikum

HAHAHAHAHHHHAHHHHAHAHHAHAHAHHAHAHAH *sila gelak sepuas haty ualls
act. entry kali ini pasal CRUSH aku yg second! ishh banyakkk noh
Aku memang mudah sangat tertawan ngn LELAKI yg hangat di pasaran meyhh
Guys, crush aku dh TAKEN *okayy jujur sedehhhhhh
bthway, dia cuma crush ! ! HAHAHHAHAHAHAH *continue gelak plezz
aku sebenarnya tertawan jatug=h hati terpikat disebabkan oleh. . . .
CARA JALAN dia sahaja! aku ulangbalik CARA JALAN dia *okayy fullSTOP
perwatakan dia biasa-II jep, handsome dia pun lagy r biasa-II jepp, tp jalan dia okayyy yg tu aku LEMAH sebab . . . ntahlahh aku sendiri pun taktahu kenapa aku suka sangat bila dia jalan
aku assal datang pagi-II pegi sekolah mesty nampak dia mula r aku pandang tk kelip-II wehh mata aku tengok dia JALAN!
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAH *gelak puas-II tau


aku akui lahh kadang-II agak BENGANG bila dapat tahu dia ada gegurl sudah *perghhhhh sedeh
tapy nk buad macam mane aku TERLAMBAT usya dia lolz -,-"
kalau tak mesty aku couple ngn dia. heee
tapy walaupape pon aku jenis PEREMPUAN yg tak akan rampas hak orang lahh
aku lagy mendoakan dia berbahagia berssama gegurl dia yg cunnn tuu

kbyee
muahhhh ualls :*



Friday, 2 August 2013

GO A WAY in MYMIND!!


bodoh lahh kau ini! blahhh r weh!
kenapa kau ada dalam hotakk aku huh?
apa masalahh kau?!!! berambuss r .


kalau lahh boleh aku nk pergi jauh-II dr kenangan kita
aku nak lari dari semua orang yg penah sakitkan hati aku
aku nk lari kt mane boleh aku tenangkan diri n perasaan aku
aku nk LUPAKAN kau lahh!!
aku tknk jumpa kau kt sini sebab itu aku kena pergi
tolong jangan muncul dalam hidup aku
sakit aku perlu hadap semua nie


tenangnya kalau ada tempat macam nie kt MALAYSIA
mesty aku akan lepak sini hilangkan tekanan n bebanan semua nie



Thursday, 1 August 2013

DONE


assalamaualaikum

semuanya selesai terima kaseh untuk semua yg terjadi sama ada buruk mahupun buruk
kita terima semuanya dengan haty yg tenang
kita akan terus tersenyum n tk akan pernah simpan DENDAM!
aku jua akan pastikan SEJARAH KITA TK AKAN BERULANG
biarlahh dia KEKAL terus menjadi satu kenangan paling PAHITPERIT hidup kita
teruskan lahh ngn kehidupan kita dengan INDAH
"ada, ada, tak ada sudah"
saya akan ingat sampai bila-II ayat terindah awak tuu

jaga diri kita masing-II
bila ada jodoh antara kita, INSYALLAH kita akan bertemu di lain waktu
saya sentiasa mendoakan terbaek utk awak
TERIMAKASEH UNTUK SEGALANYA
SEJUJURNYA SAYA HARGAI SEMUA TU
SAYA TAK PERNAH BENCI AWAK!

wassalam ukhuwahh

POKSHEIKH N FAFAU </3
THE END~