Wednesday, 31 July 2013

SuperHERO untukmu

assalamualaikum
awak, awak, awak, 
cuba dengar lagu kt bawah ini
SUPERBS best wehhh
suara dia gila parokkk jatuh cinta sekejap

act dia budag terengganu or Dunggun
tapy senkarang tengah study kt Politeknik Muadzam Shah
dekat sangat kan ngn tempat aku kan.
HEEE 

listen, listen, listen


Tuesday, 30 July 2013

STORY


assalamualaikum n helloooo geng :*

"mehh sini mehh 
aku ada story baekk punyer *cehh konon
beb act. ada sad story aku nk share ngn ualls
bolehh kan? bolehh tk bolehh aku nk story jugaksss"

guys checkk this, checkdown lahh!


sila pasang lagu Kisah Hati by Alyah
sambil baca ea (:

berdasarkan twitter aku di atas menunjukkan bio aku, name and website aku only
maaf lahh aku bukan tweetpemes kan ada followers beribu-II (k) macam ualls tau
so aku segan lahh nk tunjuk followers aku brape kerat jep kan, so blacklist kan lahh
          *fafau STOP it
guys, sorry-II butheway bukan itu tujuan sebenar aku nk story lahh
tapy berdasarkan twttr aku ini jugakss lahh *kaitannya
kowang nampakk aku tulis apa kt bio aku tu??
kalau tk nampakk sila pergi ke kedai cermin mata buad spekk macam aku *jadi NERD
butheway, aku tulis bio tu masih aku break ngn SheikhAzmi (poksheikh)
YEAH! nampakk macam aku GILA kan cuz" tulis macam too *batak
suka hati aku lahh nk tulis apa kan twttr aku bukan twttr kau kan?!! HAHAHAHAHAH

                                              STORY BEGIN

Dua tiga hari yg lepas si poksheikh ini ada lahh telepon aku masa sahur *early PAGI okayy
ayat first dia tanye aku yg buad aku rasa nk gelak berguling-II 
            "awak, awak rindu saya takk?"
choiii teruk peragai pagi-II tanye aku ayat macam too, perghhh haty sabar EGO tinggi wehh
aku tknak lahh mengaku kan, aku diam jepp lahh *sbb aku rasa mcm MIMPI dia tepon
lama we alls borak panjang-II, aku HAPPY parokk kod

                                               -Habis Part-I story-

         CONTINUE. . . .

selang beberapa hari we alls oncall lagy borak panjang-II 
tertiba dia bangkitkan pasal bio kt twwtr aku tuu
perhhhhhhhhhhhhhh SEGAN okayy, SEGANNNNNN!!!
sebab apa aku segan sebab dia dh tk FOLLOW aku kt twttr so aku buad bio tu bukan nk suruh dia baca lahhh, tertiba dia boleh stalk TL aku n then baca ish KEJAM!
dia ada bagitahu yang dia ada juga kadang-II stalk profile aku
choiiiii mamatGEMUK nie kang!
dia cakap ngn aku jangan edit bio tuu, dia suruh biarkan jepp!
okay aku jadi DOUBLETRIPLE HAPPY wehhh!!
sampaii hari ini lahh aku takk edit-II bio aku sebab DIA POKSHEIKH!

                                                -Habis Part-II story-
          CONTINUE. . . .

tapy bila fikir-II kan balik we alls bukan getback balik tapy KENAPA?
aku happy sangat erkk?? *musykill
dia pun macam tk kesahh jep pasal aku act aku dapat rasakan )":
aku jep macam beria-II ngn dia 
aku penah cakap ngn dia JANGAN BAGI HARAPAN kt aku !!
tiap hari aku yg kena selalu texting dia, call dia mesty aku dulu akan starting
kalau kredit habis masa aku call baru lahh dia call balik
nampakk kan macam aku yg BERIA-II !!!
OMGhostttttttttt!!!! I hate THIS!
aku tak suka nampakk aku yg desperate nk kt dia tapy dia biasa-II jepp )":

                                                        THE END

Moral of Story Today
Please jangan buad aku rasa we can getback together 
Aku tk suka lahh nk sakit hati balik, PENAD lahh
Cukuplah-II apa aku rasa selama ini, PERIT sangat
Rasa nk tukarlahh bio kt twitter tuu )":

kbyee guys
I LOVE UALLS :*


Monday, 29 July 2013

EXICTAD


assalamualaikum guys

aku excitad!!
KENAPA??
Sebab ag Seminggu nk RAYA, yeayyyyy
tapy aku rasa mcm cepat jepp RAMADHAN nk PERGI, sayangs
btwy aku tk sabar nk tunggu baju raya yg bakal di pos dari PERAKK.
yeeepeeyyyy!!!
Okayylahh tk tahu nk tulis apa laggy
kbyee




Saturday, 27 July 2013

SOYA??? ergghhhhh


assalamualaikum

awak, awak, awak.
saya benci air soya, BENCI SANGAT-II
ouhh please lahhh~

air soya hanya mampu buad aku LOYA, MUAL
bau air soya pergghhh BUSUK!!
BENCI, BENCI, BENCI

INGAT lagy!
Poksheikhh suka sengat minum air soya
bila dia tahu aku tk suka air soya dia suka nganjeng-II aku time nk minum air
dia selalu ngadaw-II nk order air soya
kalau keluar jepp mesty dia nk beli air soya bagai
erghhhhhhhhhh
SORRY!!!
aku TAKSUKA SOYA !!
please!!!!


Ya ALLAH


assalamualaikum )": please baca dalam keadaan mood SEDEHH okayy?? AHAHAHHAHA

Hari ini keluar pasar a.k.a bazar ramadhan lahhh
Aku keluar rumahh punya lahh berDOA-II yg aku mungkin akan terserempakk ngn dia
Ya ALLAH aku terlalu RINDU kn dia
Aku teringin sangat nk jumpa ngn dia *maybe terakhir
Aku nk sangat tengok muka dia lama-II
Nak sangat peluk dia
Nak sangat gila-II bersama ngn dia
Ya ALLAH rindunya saat bersama dia
Bila lagy aku mungkin akan jumpa ngn dia?
Sempat kea aku nk berjumpa ngn dia lagy?




Aku ingat lagy yg tahun ini kami nk raya sama-II, nk pakai baju sama colour
TAPY . . . . . . 
Semua tuu tk menjadi kenyataan sebab kita dh buad haluan masing-II

Awakk , awak , awak ,
Saya rindu awakk , saya sayang awak , saya nk jumpa awakk .
Honestly, sampaii sekarang saya tk bolehh lupakan awak
Nampakk takk hebatnya penangan cinta awak bagi untuk saya?
SAYA SAYANG AWAKK!!

raya seorang tanpa dia di sisi
aku hanya di temani famely yg selalu akan ada di sisi

Friday, 26 July 2013

I Have TWINS???


assalamualaikum silents readers?

Guess what my title today??
TWINS?? omayyyygooddnewsss! HAHAHAHAH
so cutes have twins? yeayyyyy
kebanyakkan kami dua ada persamaan act.
perghhhh rasa SERONOK bila ada twins lolzz -,-"
ouhhh btwayy, kami bukanlahh adik beradikk
kami lain ayah, lain mak, lain famely paling penting lahir lain RAHIM . HAHAHHAHAHAHA

act aku baru kenal ngn twins aku nie
yelahh aku masuk FORM6 baru kenal dia *almaklum lahh dulu sch lain-II
aku kenal ngn twin nie melalui Nadya , kawannya si twin nie
aku baek ngn Nadya nie so baek lahh ngn geng-II si Nadya
btway, depa nie baru jepp FORM3 *PMR Victim
     *opsss lupa nk bagitahu sape nama TWIN aku kan? jp aku sertakan bersama pic dia


this we call TWIN!
Fatin Fasihah binti Mokhtar *lain nama ayah kan
7 November 1998 *PMR candidate
stay Pahang Darul Makmur *ThisisPantaiTimur
call budag nie FATIN
budag yg first panggil aku K.PAU??? HAHAHHAHAHHa

tu jepp aku tahu pasal budag nie lain-II tk sempatt nk skodeng HAHAHAHAH
okay-II maybe kowang tertanya apa yg samanya ktowang sampai bolehh aku cakap TWIN rite??
act, aku dulu masa kenal dia mane penahh perasaan yg ktowang nie bolehh dikatakan TWIN
hingga satu tahap di mana ramai yg terserempakk ktowang terutama kt SEKOLAH time lepaking-II ada yg tegur: 

A: ehh, adik beradikk ea?
B: ehhh, kembar erkkk? muka sama jepp.

antara contoh-II soalan yg penahh di ajukan bila terserempakk kami berdua
tiap kali soalan tuu singgah jepp mesty kami dua akan gelakk BESAR*
okayyy kelakar lahh kod kan orang cakap kami twin, muka sama bagai
lama-II kami jadi terbiasa lahh kan ngn soalan-II macam too paling-II gelakk tk punn senyumm jepp
makin hari makin kami rapat dengan kepala gila-II sesuai lahh ngn aku kan sama jepp
best kod kalau lepak n jumpa ngn minahh sengett nie!
Honestlyy dia nie hyper gila macam aku juga *love it

huh? nie time iftar kt Wawa Inn
nie jepp pic aku ngn dia punya nk tengokk sama ke takk
HAHAHHAHHAH
okayylahh sama lahh tunjukk kt famelyy aku dowang ckp menda yg sama TWIN!
yeayyyyyy I HAVE TWIN
Sayang budagKECOH nie lolz -,-"

p/s Jangan lupa k.pau tau (:
sayang awak lahh budagg 





Thursday, 25 July 2013

MISS, LOVE, SEE you

Assalamualaikum silent readers

aku kenal kau, aku tahu itu kau
pagi-II lagy kau buat aku tertanya-II kan
pagi-II kau buad aku TERKEJUT *ala berokk tuu
jangan buad aku nk kacau kau balikk lahhh *terajang kau kang
kau kan dahh tenang ngn si JONETBONGEKK so aku punn nk tenang juga dalam hidupp aku wehhh
aku tahu sangatt tu kau!!
kacau aku kt FB bagaii buad aku excitadd *kata lain BERHARAP
ishhhh kau nie kan saja kan nkk menguji agaklahh kewibawaan aku kan?
aku search lepas kau like status-II aku tapy tk jumpa
last sekali aku minta budag FB search nama kau n then dia dapat
nie huh FB kau kan? buad yg baru pulopp dohhh
pandaii kau kn? HEBAT buad pagi-II muka aku terbeliak n excitad kan ishhhh SABAR jepp lahh


::  FB kau kan???

anywayy, raya tahun nie kan kau nk fly ke Selangorr untung sangatt kan
kau nk beraya ngn JONETBONGEKK tuu!
wehhh aku tk hadap lahhh kau nk beraya ngn dia pegi lahh kalau tuu mampu buad kau HAPPY kan
akuu dh fedupp asyikk macam nie, kau tk habis-II ngn sakitkan haty aku ngn perempuan tuuu
apa MASALAHH kau huh???
kau nk sangatt jumpa dia pegi lahh wehhh aku tk HALANG
and paling-II aku harap sangat yg aku tk JELESS kau n si JONETBONGEKKK *again, kesahh apa?
lagy aku harap sangat aku dapat LUPAKAN kau mcm yg kau nk sgt aku buad kan!!
I MUST TO DO IT!!!
walaupun kau dh unfollow aku kt twtter tp aku still stalk kau
lantakk aku lahh nk stalk kau ke takk!!
tapyy sejakk aku dpt tahu kau nk jumpa dia okayyy make decission aku tknk stalk kau lagy
kalau stalkk buad sakit hatyy haramjadahh apa aku stalkk rite??
twttr kau semua menyakitkan hatyy akuu TOTALLY!!!

tweet kau ngn jonetbongekk tuuu
perghhh pedihnya hatyy aku baca sakit mata-II


DOMO!
Please come home company me
I really miss you so much
i want crying withh you very night
i want happy with you everyday
i want hug you
i want kiss you
i want YOU, DOMO
)":
cuma DOMO tempat luahkan perasaan aku 
walaupun dia cuma PATUNG!
I MISS YOU DAMN!!!
♡ ♡ 






Luahan anak MURID

assalamualaikum peeps (":

keep n touchh *merapuu jual ikan kerapu
todayy i feel very, very, very crazy, y??
       *stop broken english fafau !
pagi tadi kt sekolahh ada SPOTCHECK besar-besaran untuk bebudag luar *fuck it
masalah lahh kalau cikgu semua nk ajakk bertumbokk *uishhh LEMAH betul denn
cuba dia tanye elok-II tak ada lahh bebudag nie melawan cakap dowang
ini takk cikgu bolehh main tolak-II, sepak terajang, tamparr bagai
kami bolehh HORMAT diowang akan dorang tk bolehh langsung nk hormat kami as student

Totally, memang salah bawa phone ke sekolahhh tapyy. . . . .
rasanya cikgu tk ada hak nk RAMPAS phone yg dalam site motor!!
kami cuma bawa n tinggal dlm site motor bukannya bawa masuk class phone tuu
aku makin tk paham sekolahh yg aku study sekarang
kata sekolahh RK (Rancangan Khas) yg tahun 2015 akan jadi sekolah Kluster
tapy kalau dh peragai cikgu-II macam nie bolehh ke wujud kt sekolahh yg bijak-II??
cikgu-II nk student HORMAT dia tapy kalau cikgu sendiri tunjuk peragai serupa macam pelajar-II yg nakal, makin lahh bebudag nie nakal, cikgu kan sebagai CONTOH TELADAN
as student memang kerajaan HARAMkan penggunaan telefon bimbit kt sekolah
tapyy penahh tk cikgu-II nie tanye molek-II kt bebudag sekolah especially bebudag Hostel why dowang bawa phone ke hostel???
kebanyakkan student yg stay kt hostel yg tinggal jauh-II dr sekolah
sometimes phone tu akan bantu dowang if tertinggal bas n sebagainya
bebudag hostel nie terpaksa lahh minta TOLONG bebudag yg tinggal kt luar simpankan phone depa
cikgu tahu KENAPA bebudag nie tknk bagi kt cikgu tolong simpan kan phone dowang??
sebabnya kalau dowang bagi cikgu pegang komfem-II cikgu akan tengokk apa yg ada dalam phone tuu
cikgu, phone PRIVASI kpd mereka!

kami yg bebudag luar nie bukan lahh nk BERSUBAHAT or apa tapy kami tahu sebab musabab kenapa dowang bawa phone ke hostel
kami rasa apa yg dowang rasa cikgu bila RULE kt hostel terlalu ketat bagi dowang sampai tidur semua tk cukup, terpaksa jauh dr family n sebagainya
kami bebudag luar nie just NIAT nk TOLONG simpankan phone dowang n bila dowang nk guna kami akan bagi balik, kami semua tahu peraturan sekolah
sometimes, ada bebudag luar tolong coverline bebudag hostel bila cikgu tanya samaada simpan phone bebudag hostel semua
niat kami bukanlahh nk BERBOHONG tapy kami nk tolong dowang jepp n kami faham kenapa dowang bawa phone ke hostel
kalau cikgu cakap "public phone" ada bolehh guna tapy kt sekolahh langsung tk berfungsi
cikgu kalau FAHAM student dowang komfem-II student HORMAT cikgu semua

cubalahh cikgu-II semua faham niat sebenar dowang bawa phone
faham lahh kami anak remaja berjiwa panas yg tahu enjoy, suka-II
tapy kami ada otak bolehh berfikir
kami bukan sesuka haty nk kurang ajar ngn cikgu tapy bila cikgu tunjuk peragai tk elokk depan kami komfem-II kami turut sama ikut rentak cikgu
kami semua tahu cikgu nk TERBAIK untuk kami
kami hargainya dan akan berusaha nk tingkatkan nama sekolahh
WE'RE THE FIRST rite ? *slogan sekolahh

hope sangat cikgu-II MAAF kan kami semua dengan kesalahan hari ini
hope cikgu HALAKAN pembelajaran selama nie
hope cikgu dapat memahami kami semua
kami semua sayang cikgu-II n tknak burukkan nama baik sekolah

Sekolah Menengah Kebangasaan Muadzam Shah *SMKMS
2015 akan mencapai status sekolah KLUSTER *sch TERBAIK
amin , amin , amin .

Monday, 22 July 2013

Alone. Dead!


TOLONG LEAVE ME ALONE!!
Tolong BUNUH perasaan aku malam nie!!!
Kenapa perlu aku cakap kasar-II ngn kau
AKU JAHAD kan???
Aku pernah rindu nk dengar suara kau
Tadi bila OTP ngn kau ayat kasar-II jepp keluar mcm peluru M16
Kau cakap JANGAN KACAU KAU lagy
Kau tahu kan aku tkbolehh langsung lakukan menda macam too
Kau tahu aku tk bolehh hidup bila kau tk ada mcm hilang SEMANGAT dlm hidup aku
Kau TIPU cakap faham aku bagai tapyy takkkk!!!
Aku sakit haty sebab kau, tahu takk?!!!!
Sebab kau layan JONET too balik!!
Kau tahu kan aku tk suka dia aku benci dia
Sebab dia cuba rebut kau dr aku!
Kau tahu kan aku SAYANG kau sangat-II
tapy dia senang-II nk amekk kau dr aku!
Kau tahu aku JELES tapy kenapa kau buad jugak?
Kau nampakk USAHA aku n kau ckp maybe kita bolehh getback balikk
Tapy apa aku dpt tunggu kau lama-lama macam nie??
Dapat tengokk kau dengan JONETT macam too kea???
POKSHEIKHHH KAU KEJAM, SEDAR TAKK? KEJAM NGN HATY PERASAAN AKU!!
Kau selalu nk cari SALAH aku kalau gaduhh
Kau selalu tk PUASHATY pasal aku
aku tahu kau nk jaga aku tapy bukan macamtoo poksheikhhh
kau kenal aku, aku nie susah nk terima pendapat orang kalau aku tk puas haty

POKSHEIKHH bolehh tk jangan suruh aku TINGGALKAN KAU, LUPAKAN KAU, LUPAKAN KENANGAN KITA, CINTA KITA????
Kau kena tahu semua too aku tak akan buad semua tuu susah untukk aku
TOLONGLAHH kau faham aku kali nie jepp yg aku SAYANG KAU
AKU TAKK AKAN PENAHH LUPAKAN KAU!!

Kalau betull kau nk bersama JONET tolong BUNUH aku POKSHEIKH!!!
Aku rela MATI dr tengokk kau dengan orang lain! espically si JONET *damnshitt
PLEASE FAHAM AKU SATU PERKARA nie jepp!!!!
Hope kau faham luahan haty aku
aku tk mampu cakap ngn kau untuk semua nie makin sakit haty makin laju airmata nie mengalir

aku hope kau buka blog aku sebab ia diari pasal kita
kau tahu semua perasaan aku tulis dlm blog nie
BUNUH aku kalau kau bersama perempuan lain!!
assalamualaikum


MAAF


assalamualaikum readers

maaf aku terpaksa mengalirkan juga airmata petang nie
KENAPA???
sebab dia, DIA AZMY SULAIMAN!
my ex boyfriends until jannah INSYALLAH
act aku selalu doa aku n dia kekal sampai syurga
aku nak dia pimpin tangan aku ke syurga

awak kenapa ayat awak macam PELURU m16 too?
sakit hati saya bila baca segala tweet awak
saya tknak pun cakap kasar-II ngn awak tapy awak PAKSA saya keluarkan ayat mcmtoo
awak tahu tk sampai bila-II pun awak tetap dalam HATY saya
saya tk kesahlahh awak nk cakap saya pape pun saya tetap ngn perasaan saya
awak tetap satu dalam haty nie

saya terima apa awak cakap kt twitter tadi
saya telan juga walaupun haty sakit
saya menangis sebab saya sayang awak
semalam awak call saya 5 kali saya tk angkat ingatkan awak okayyy
tapy awak . . . .  . . . . . . . . . . .
kenapa macamtoo awak??? KEJAM-II

saya nk berbaik ngn awak tapy awakk buad macamtoo
awakkk kenapa, kenapa, kenapa????


Sunday, 21 July 2013





Intro: D A Bm F#m G D A
D             A
inilah akhir cintaku
Bm           F#m
inilah akhir kisahku
G         D              A
setelah kau jauh tinggalkan aku
D              A
tak bisa ku melupakanmu
Bm          F#m
tak bisa aku tanpamu
G         D                  A
tak pernah aku rela kau tinggalkan aku
G                      F#m
tiada ku sangka engkau berubah
Em          A         D
ku tak percaya kau membagi cinta
G                  F#m     Bm
tahukah engkau betapa sakitnya
Em               A
kau membagi cinta karna dia
Chorus:
D              A/C#
tak pernah ku coba melupakanmu
Bm               F#m
mengapa kau buat luka hatiku
G             F#m   Bm
sekian lama aku menunggu
Em              A
kasih dimana hatimu
D               A
tak bisa ku coba melupakanmu
Bm               F#m
mengapa kau buat luka hatiku
G             F#m   Bm
sekian lama aku menunggu
Em             A
kasih dimana hatimu
D              A
tak bisa ku melupakanmu
Bm          F#m
tak bisa aku tanpamu
G         D                  A
tak pernah aku rela kau tinggalkan aku
G                      F#m
tiada ku sangka engkau berubah
Em          A         D
ku tak percaya kau membagi cinta
G                  F#m     Bm
tahukah engkau betapa sakitnya
Em               A
kau membagi cinta karna dia
[solo] Bm A/C# D
Bm A/C# G A
Chorus:
D              A/C#
tak pernah ku coba melupakanmu
Bm               F#m
mengapa kau buat luka hatiku
G             F#m   Bm
sekian lama aku menunggu
Em              A
kasih dimana hatimu
D               A
tak bisa ku coba melupakanmu
Bm               F#m
mengapa kau buat luka hatiku
G             F#m   Bm
sekian lama aku menunggu
Em             A
kasih dimana hatimu

Aku MUAKlahh


assalamualaikum silents readers

aku dh muak lahhh!!!!
muak sebab RINDU kan kau yg tk bawa pape makna dalam hidupp aku
aku tersesakk tiap-II kali aku teringat kt kau
aku tk tahu KENAPA susah sangat aku nk lupakan kau
aku nk campak kau jauh-II lahh sakit haty macam nie selalu!
kadang-II fikir gkk kau ada perasaan yg sama ke macam aku rasa??
tapy tengok dr cara kau macam kau OKAYY jeoo uishhhhhh
masalahh kan aku still tk dapat lupakan kau! eerghhhhhh
NAMA kau selalu ada dalam HATY aku
ini lagy aku tk paham dh kenapa macam tuu
tahu tk aku punya lahh susah nk terima orang lain dalam hidup aku lepas kita PUTUS
kau tahu tk apa aku cakap kt dowang bila dowang nk COUPLE ngn aku???
aku cakap yg aku belum bersedia pintu haty aku masih tertutup n tk sedia untuk terima sesiapa lagy dalam hidup aku buad sementara waktu
TAPYYYY aku dh rasa lama sgt aku SINGLE tapy tk juga aku terima salah sorang dr dowang ish!!
kau tahu arhhh aku SAYANGRINDU kau sampaii aku tknk couple ag
aku buad dowang TERTUNGGU-II aku sampai sekarang
kalau betul lahh kau dh bolehh LUPAKAN aku kenapa aku TAKBOLEH?!!!
WHY POKSHEIKHH KAU SEKSA HATYPERASAAN AKU MACAM NIE?!!! )":
kenapa kau KEJAM, kenapa kau TINGGALKESAN dlm haty aku, kenapa kau buad aku macamni???
PLEASE STOP IT! FUCKINGDAMNIT!!! </3


Saturday, 20 July 2013

Sahabat SELAMA-LAMANYA!!


silent readers, there you are???
Sila baca dengan suara Puteri Awani yg comeyy tuuu (:

INI huh dia, Comey kan erghhh geram rasa kan best jadi adikk aku. HAHAHHAH
Seriusly aku suka video dia act.
Dia comey sangat-II
Jangan bash dia okayy kowang (:

Hye, assalamualaikum w.b.t
Okayy hari ini saya nk buad PENGUMUMAN untuk KAWAN BAIK yg seorang tuu
Yang sangat saya SAYANG "MUHAMMAD ABDULLAH" <3


Okay Mat dengar ini saya bagi lirik lagu untuk awakk

1, 2, 3 . .
kau ada di kala ku suka
di kala ku duka 
setiap tangisan dan juga tertawa
kau ada di kala ku perlu 
setia menemani ku 
gengam erat tangan ku bila aku jatuh

Okay awakk.....
Saya JANJI dengan awakk ni *angkat tangan mcm ikrar
Saya janji yg saya akan SAYANG awak sampai habis nyawa saya, melainkan awak LUPAKAN saya
Okayy awakk....
Saya JANJI lagi satu dengan awak yg *angkat tangan mcm ikrar
Saya akan jadi yg TERBAIK untuk awak sebagai SAHABAT, melainkan saya dh tiada

Okay awakkk..... HUH?!!!
Lagi satu awak ingat tk hari ini hari apa??
Hari ini hari Persahabatan Sedunia!!
Jawapannya kita dh cukup 6 tahun KAWAN!!!
Yeayyyyyy!!!!! dh 6 tahun kita together walaupun sbg SAHABAT!!
Saya harap kita dapat bersama-II selama-lama-lama-lamanya, SELAMA-LAMANYA!!
Awak FAHAM tak?!!!! SELAMA-LAMANYA!!
Bukan Sehari, bukan Dua hari, bukan Sebulan, bukan pape lahhhh
Tapi SELAMA-LAMA-LAMANYA
Okayyy heermmmmmm
Saya nk bagitahu nie TERIMA KASIH sangat-II sebab sudi terima saya sebagai SAHABAT awak



SAHABAT SELAMA-LAMA-LAMANYA!!
Yeeaayyyyy <3

Friday, 19 July 2013

Semua tk PERCAYA


assalamualaikum stalker, haters, or whatever

Guys, KENAPA semua orang susah sgt nk PERCAYA yg aku ni 100% SINGLE???
Helooooo ualls!! Aku dh SINGLE okayyy dh SINGLE!!!! *huh dh besar aku buad uhhh
Semua teman rapat aku dokk tanye aku n poksheikh dh putus ke??

Guys, dh lama lahh wehh aku PUTUS ngn dia kenapa kowang tktahu-II nie???
Asal aku jumpa jepp dorang kt luar soalan yg sama akan diTANYA. errrghhhhh
Aku tk suka kecoh-II sebab akan menampakkan diri aku BATAK nk kt dia ag
Aku tknak lahh pulop di copp "terhegeh-II" kt orang yg tknak kt kita

Sekali LELAKI dh keluarkan perkataan PUTUS
Maka ia akan benar-II dengan keputusannya
LELAKI memang SETIA, so jgn persiakan mereka



Kesimpulannya, dengan ini saya MENGUMUMKAN bahawasanya saya
FARAH FARHANA 100% BEBAS drpd mana-II LELAKI!!!
SINGLE! FREEDOM! (":
kbyeee

Wednesday, 10 July 2013

TERIMAKASEH awak


assalamualaikum

awak, awak, awak, terimakseh bebanyak-II erkk
sikap awak kt saya tu saya HARGAI sangat-II
dulu awak cakap apa walaupun kita akan jadi KAWAN awak tetap tak akan lupakan saya
tapy sekarang apa awak???!!!!!!
saya mesej awak pun awak tk reply apa awakkk nie!!!
awak kenapa kejam sangat kenapa jahad sangat ngn saya!
kalau dulu awak tk cakap mcmnie saya tk ada lahh terasa sangat tapy awak penahh cakap!
awakk PENIPU!!!! Saya BENCI Awak yg SEKARANG!!!

Tuesday, 9 July 2013

Selamat n THANKS




Selamat sampai kepada tangan dia. ALHAMDULILAH!
awak, awak, awak jangan lupa tau manfaatkan hadiah tu mudah-mudahan erkk
Saya minta maaf cuz tk bagi sendiri kt tangan awak tp kalau kita jumpa komfem-II saya sedih n tknk lepaskan awakk )":
Hadiah yg sepatotnya di serahkan pada 250613 tak sempat nk bagi so petang tadi lahh awak dapat kan hadiah tuu, maaf sangat-II lambat.
Surat yg saya TULIS panjang-II uhh simpan erkk tk pun BAKAR! hHAHAHA hadiah tuu simpan molek-II jangan gatai-II bagi orang lain!! Surat tu luahan haty n perasaan saya (tk sepenuhnya), dalam blog nie  kalau awak baca maybe awak akan dapat sepenuhnya.

TERIMA KASIH juga kepada Abdulhady *ntah betui tk nama dia
Sudi jumpa aku petang tadi untuk bagi hadiah kat DIA!
Susah payah texting dia cakap nk jumpa bagai
AKHIRNYA mamat nie jadi jumpa aku n tolong bagikan
FINALLY selamatlahh barang aku sampai kt DIA! alhamdulilah
THANKS YOU SO MUCH ADY! *dh jadi KawanBaik aku
Nanti ada masa free aku belanja kau makan tau ady :)

Saturday, 6 July 2013

asking??


assalamualaikum

guys, semalam baru aku cakap nk lupakan dia
Alih-II bangun pagi tadi satu family aku dok tanye pasal dia
Yang tak boleh blahh ma aku siap suruh aku mandi-II nk pegi ruma dia, ishhh!!
Mahu tk TERKEJUT aku di buatnya tertiba ma aku cakap macamto!
Ya ALLAH makin nk melupakan makin tk bolehh tk PAHAM!!
Tanye ma aku kenal mane si Azmi tuu, ma aku cakap tengok gambar aku ngn dia, okayy?!!!
Thanks you ma LOVEMUCUX-II ma!! grrrrrrrrr stresss sakit haty nk melupakan dia
Aku buad muka tah pape jepp pagi uhh n then terus blah malas nk dengar ma cakap psl dia
Makin sakit aku dengar nama dia makin susah aku nk melupakan dia
Cukuplah samapii sini jep hubungan aku ngn dia
Ada JODOH ada lahh, tk ada kita redha maybe ada yg lebih baik ALLAH temukan untuk kita
INSYALLAH <3

Friday, 5 July 2013

Kenapa Muncul


assalamualaikum sygs ualls

Anyway I'M SINGLE rite now
Freedom??? Yes i am!
Totally aku boleh terima hakikatnya aku akan keseorangan lepas nie
Tanpa SheikhAzmi di samping aku di kala sukaduka hidup aku
Menjalani kehidupan dengan penuh kesunyian rite now!
Insyallah aku bolehh! Aku KUAT lahh! Aku MAMPU!

Guys, dah lama aku tk contact ngn dia
Semalam tah semena-II tertiba dia boleh muncul dalam mimpi aku
Why???? you come in my dream???
Fara tengah belajar lupakan awak tapy awak muncul
Dalam mimipi tu ibarat awak bagi fara harapan n sinaran baru
Mimpi tu awak jumpa fara cakap ngn fara pujuk fara gelak ngn fara
Semua yg indah-II kita bersama awak ngn fara
Awak tolonglahh jangan muncul depan fara lagy
Biarlahh fara mulakan hidup baru tanpa bayang-II awak lagy
Cukuplahh!!!!!
Fara tknk menderita lagy, sakit lagy ngn semua nie
so PLEASE blah!!!! Awak tinggalkan fara nk fara happy kn belajar berubah semua so please jangan lagy muncul dalam hidup fara
Fara nk belajar terima HAKIKAT awak dh tak ada lagy!!!!