Friday, 28 June 2013

PULAU


Assalamualaikum peeps, stalker
Lamanya tk mengupdate status dahh macam-II PENUH ngn taikk apa-II tahh
Sudah berhari-II tk update mcm-II dh tejadi selama tk bertulis
Hari tuu aku ada story pasal ngn member aku yg kitorang gaduhh uhh
FINALLY aku sendiri yg berperang besar ngn dua member aku
ouhh yeay! memang aku suka kan gaduh-II nie
YES! kowang mesty cakap aku JAHAD kn cuz' sekejap gaduh ngn org nie sekejap gaduh ngn org tuu
Heloooo guys! aku gaduhh semua tuu bersebab!!
Jenis peragai aku org tk cari pasal ngn aku, aku okayy tapy kalu org dh lebih-II mmg haty aku MENDIDIH kod
Paling aku TERKILAN member baik aku yg selama nie banyak aku share cerita pun bolehh PULAU kan aku semata-II budag yg aku gaduhh
Aku nk cakap dia untunglahh cuz' dapat member baharu BUDAG KERATONG
Bolehh tk jgn jadi manusia yg HIPOKRIT yg ckp paham aku sedangkan apa yg kau buad kt aku tk menggambarkan kau PAHAM aku
sooo please jangan cakap kau PAHAM aku lahh
Konon lahh ckp SAYANG aku bagai tp alih-II apa aku dpt?? PULAUKAN aku
oittt! Bagus sangat peragai kau uhh HEBAT kod. tk penahh jumpa member seHEBAT kau lahh
RESPECT Tabikkk Spring lolz kt kau!!! kau PEREMPUAN yg HEBAT!!
Belakang cakap lain depan ckp lain, apa JADAHARAM itu?!!!
Aku tahu aku JAHAD peragai mcm apa tahh tp aku tahu HORMAT member
Kalau ikutkan haty n mulut lancang aku nie lahhh nk jepp aku debat panjang-II
Tapy aku hormat kowang, aku hargai kowang aku DIAM jepp apa kowang pk pasal aku
Apa yg kowang tuduh aku uhh semua aku ada SEBAB dia kowang nampakk LUARAN, DALAMAN sape kowang nk JUDGE aku mcmtoo?

aku rela HILANG member drpd aku HILANG ALLAH S.W.T
kowang BERHAK kutuk aku tapy tk BERHAK JUDGE aku!
Aku dh BESAR AKU TAHU APA AKU BUAD.

TERIMA KASIH KERANA JADI KAWAN AKU MASA FORM6
TERIMA KASIH BUAD-ii PAHAM DIRI AKU.
TERIMA KASIHH ATAS KESOMBONGAN KOWANG TERHADAP AKU
TERIMA KASIH ATAS JASA-ii KOWANG SELAMA NIE
SERIUS AKU HARGAI
AKU IKHLAS KAWAN NGN KOWANG
AKU IKHLAS MAAFKAN KOWANG
AKU IKHLAS APA YG KOWANG CAKAP BELAKANG AKU

SEMUGA ALLAH SAHAJA YG MAMPU MEMBALAS SEGALA KEBAIKKAN N KEBURUKKAN YG KOWANG BUAD UNTUK AKU

ikhlas dari BEKAS KAWAN anda (";
fafau.

Friday, 14 June 2013

Dia TERBAIK in Heart



assalamualaikum

peeps say haloooooo!! *wave hand
malam ini kita nak story yg jadi kekuatan kita dalam kehidupan ini selain FAMILY kita
dalam kehidupan ini fara cuma percaya kat dua orang jep LELAKI
dua LELAKI ini tk ada kaitan pertalian darah ngn kita tapy kita sayangs n percaya sangat kt dua orang hamba allah nie
Dua lelaki ni selalu ada time farah susah n senang
tapy seorang jep yg akan selalu ada bersama farah yg sorang lagy buzy study
tapy farah tk kesah semua tu cuz' dua-II mereka nie akan ada bersama farah juga
mereka nie lah kawan, musuh, boyfren, abang, kakak, adik, n bagai-II lahh
kalau fara ada masalah mesti farah share ngn diaorang nie
diorang lah selalu tolong bantu farah bagi kekuatan untuk farah
farah bersyukur sangat cuz di kurniakan diaorang dalam kehidupan farah

"Farah nk kowang tahu yg farah bangga adanya kowang dalam kehidupan farah"
"Farah hope perhubungan antara kita akan kekal untill JANNAH"
"Kowang INSAN terpenting dalam hidup farah"

Terima Kasih ALLAH

Terima Kasih Poksheikh (Form3 until NOW!)

Terima Kasih Chemat (Form1 until NOW!)



WASSALAM


Thursday, 13 June 2013

Please Hargai weh!


assalamualaikum

hyepp peeps!
Hari ini pegi sekolah nk belajar bertukar jadi peperangan
TOLONGlahh!! Aku tk suka gaduh ngn KAWAN sendiri lah
Tapy KENAPA kau buad aku nk gaduh-II ngn kau huh?!!!
Boleh tak kau pikir apa yg kau buad huh?!!!
Kau kawan aku lah walaupun kita baru kenal masa masuk FORM6 weh!
Kalau kau tk BATAK nk kawan aku pun janganlahh kau TENGKING-II kawan BAIK kau sendiri!
Kau pikir TERASA kau jep, tapy tk beragak lahh sampai nk tengking-II kod
Jangan pikir perasaan kau jep, kau ada kawan lain juga lahh

Habis bab tu sambung bab baru pada masa yg sama juga
Kali nie bengang ngn seorang perempuan nie
Perempuan nie BERLAGAK tahap Gaban! tak paham betull
Muka cantik tapy mulut serupa LONGKANG!
Kau jangan berlagak HEBAT sangatlah tk kemane pun lahh
   ::TO perempuan yg bermula huruf H" > jangan berlagak, jangan tunjuk hebat, bumi kita BULAT           boleh putar-II tk semestinya kau selalu ada kt atas. TOLONG JAGA MULUT KAU N MATA KAU!

kepada SAFIRA ATIKAH ROSDI
:: aku mintak maaf tertengking kau pagi tadi
:: tapy aku nk kau fikir sebelum kau nk terasa ngn aku n lain-II
:: walaupun kita baru kenal aku dh anggap SAHABAT baik aku kod
:: butheway kami tk pernah PERGUNAKAN kau lahh
:: TOLONGlahh Hargai PERSAHABATAN kita




Thursday, 6 June 2013

one day MAYBE


assalamualaikum

nak update gambar jepp untuk tatapan blogger semua
tak suka tk pew tak paksa pun
nk sajikan gambar cuz' tk tahu nk update apa
tahu muka kami tk secantik kowang tapi kami bersyukur sangat
ALHAMDULILAH TERIMA KASIH ALLAH :))

.
.
.


INSHAALAH one day maybe like this
gambar nie CANTIK n DEBOOOMMM bagi aku
tak penah aku macam nie.

goodnite blogger :))



Wednesday, 5 June 2013

yeahhhh!


assalamualaikum n salam sejahtera

you all's apa khabar?? *cehh tanya semalam baru update kn

guys, aku dah mula HAPPY *totally YESS!!

PROUD act. thanks ALLAH syukuran!

Give me space to me know you GOD

sedikit demi sedikit aku akan hapuskan semua nama LELAKI yg penah wujud dlm hidup aku

Belajar untuk membanggakan ma abah sekarang

Berkerja untuk memberi rezeki untuk ma abah

apa yg di lakukan hanya untuk ALLAH n KELUARGA semata-II

FARAH FARHANA NEW VERSION LIFE!
:))

Tuesday, 4 June 2013

Kehidupan Baru



assalamualaikum

Readers! Stalker! Dude's! Girls! Aunties! Uncle! TokAbah! Mama! Papa!
30613- Tarikh di mana aku telah hilangkan semua kenangan yg selama nie aku simpan
Segala mesej selama aku couple ngn dia aku dh PADAM
Aku nk teruskan hidup yg baru tanpa ingatkan menda yg lepas, cukup sampai sini!
Aku nk DIA HAPPY n AKU HAPPY!!
Tapy dengan cara "awak buad haluan awak, saya buad haluan saya"
Kemungkinan dalam masa terdekat mungkin aku akan DELETE jugak no phone dia
Biarlah kenangan MANISPAHIT antara kita sampai sini!
TOLONG!!!! Buad hal masing-II tanpa sedar yg dulu kita penah jadi satu pasangan couple!


saya nak jadi budagKECIK yg tak mengenal apa itu COUPLE!
saya nk jadi budagKECIK yg tak kenal apa itu RINDU!
saya nk jadi budagKECIK yg tak tahu apa itu SAYANG!
saya nk jadi budagKECIK yg tak mengerti CINTA!

"INDAHNYA JIKA JADI BUDAG YG TAKTAHU PAPEPON"
</3 :))

Monday, 3 June 2013

missing someone



assalamualaikum

malam ini aku rindu seseorang lah
aku tak tahu kenapa aku perlu rindu dia tu
SUMPAH! JUJUR! aku rindu dia
Please aku nak lepak ngn dia lagy macam dulu
Please awak.....
Kenangan jep sekarang pengganti semua tu
Really need you NOW! </3