Tuesday, 28 May 2013

Tak Mampu



Assalamualaikum

Guys, aku tk mampu lahhh
Aku ADD dia kat FB tapy tk mampu tengokk profile dia
Bila dia chat ngn aku makin aku sakit haty
Dia bukan sape-II ngn aku so TOLONG lagg HATY jangan buad GILA!!
Aku akui lahh aku RINDU dia tapy bila tiap kali aku tengokk muka dia ingat kenangan lama
Haty aku pergghhh tk terjata sakitnya PERITnya .
Ya ALLAH Tolonglahh engkau jauhkan perasaan nie
Aku tk mahu hidup dalam kesakitan akan perasaan nie
Sungguh PERIT


Sunday, 26 May 2013

AnyONE


assalamualaikum

Guys I Found one video SUPERBS
Amazing Propose! <3
Really want like this video
Anyone can make for me????
CheckDOWN this Video
.
.
.
.
.

video

Malaysia



Assalamualaikum

Honestly aku tk ada TAJUK untuk entry malam nie.
Aku tembakk jep mane TULIS. HAHAHHAHAH
Hebat kan aku??? YESSS I Know
Hurmmmmm tk tahu sebenarnya jugakk nk story lolz -,-"

Tadi texting ngn BELIAU
okayyy Dia cakap mahu TANAM Kenangan wealls
OMayyyyyy No way!!!!!
DOMO akan TERTANAM jugakk .
Sungguh aku tak IZINkan menda tuu berlaku.
Dia cakap lagy dia taknak aku tahu dia nk tanam kt mane
Just bagitahu aku yg dia akan tanam kt PONDOK place di mana last we alls meet
Dia cakap lagy suruh aku pandai-II cari sendiri mane dia tanam
EH!!!! Dia nak ajak aku maen EXPLORE apa huh??!!!!
Ouhhh PLEASE DOMO don't go !!!!
I'M NOT ALLOWED )":

Sanggupkan awak buad macam nie kat fara
Salah fara cket jepp tapy awak sanggup buad SEKEJAM nie!!
Kenapa awak nie? Hilang akal apa huh!!
FAMILY awak yg tak izinkan HUBUNGAN kita perlu kea awakk TANAM DOMO??
Cukup-II lahh jangan nak terus menerus sakitkan haty saya!
Jangan awak nk TIPU DIRI AWAK yg awak MASIH SAYANG SAYA!!!!!
awakk KEJAM POKSHEIKH!! KEJAM!!!!!!!

Friday, 24 May 2013

Mengapa Awak Lagi



assalamualaikum

Hurmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Baru nak Cuba Melupakan Datang Balik KENANGAN-II Bersama
Ergghhhh Kenapa Awak nk Muncul Balikk?
Saya SEDIH Bila Dengar Cite Saat-II Akhir Awak n Arwah Ayah Awak
MAAFKAN Saya Sebab Waktu tu Saya tk FAHAM Keadaan Awak
Saya Memang tk Habis-II Dengan EGO Saya yg TINGGI tuu
Tapy Semalam Last Kita Meet

Dapat Dengar Awak Maen GITAR Depan Saya *bestkodd
Dapat Borak-II ngn Awak Lama-II
Dapat Luahkan Perasaan Terpendam ngn Awak
AKHIR SEKALI
Dapat TENUNG Muka Awak LAMA-II *part paling menggembirakan


Terima Kaseh tk Terhingga Saya Ucapkan untuk Awak
Saya Harap Awak Simpan Semua Kenangan Kita
Kekal Abadi di Ingatan Kita Berdua
Semuga Kita Berdua Happy
Dengan Jalan Masing-II
AWAK N SAYA
amin.

Thursday, 23 May 2013

GITAR???


assalamulaikum

Petang tadi lepak dengan seseorang
Dia ajar kami maen gitar
Ouhh jyeahhhh AWESOME!
Terima Kaseh awakk erkkk
Maaf menyusahkan awakk ajar kami maen gitar
Jari jemari kami tk sampai nk petikk tali-II gitar uhhh )":
.
.
.
.



BELIAU !??? Terimakasehh (":

Wednesday, 22 May 2013

PLEASE




............................................................



Dear Crush Please : 


1. Jangan Sakitkan Hati Saya. c:
2. Jangan Bagi Saya Cemburu. :'/
3. Jangan Bagi Harapan Palsu Dengan Saya. ^^



...............................................................

Monday, 20 May 2013

He My Crush

assalamualaikum

Guys aku ada crush!
Happy? tak adalahh kan
Dia nie dah berpunya *maybe
Hahahhahaha
Semalam dia hantar chat kt kami tapy FB uhh kaka kami yg on kan
HEHEHEHEH
suka sangat lahh kan?
terang-II aku letak pic nie :p
kesahh pulakk aku kan??
AZIZI!
crush mungkin??

chat dia hantar kat aku suruh study .
hahahhahah
terimakasehh crushh (:


Syhhhh Silent



assalamualaikum

Readers, aku Final exam esokk lahh
Nampakk takk sempat lagy aku update kan?
Hebat sangat kan.
Sungguh otak dah FULL tahap Merah sudahh (:
Wish me Goodluck tomorrow okay (:


STPM candidates 2013 
muahhhh amin 3.0 pointer



Sunday, 19 May 2013

Cara Saya

assalamualaikum

awak,awak,awakkk
okayyy DONE 1 work
Saya pulangkan harta-II awak bagi kat saya
Maaflahh if awak tak suka tapy saya terPAKSA pulangkan
Itu adalah satu-II nya CARA saya untuk lupakan awak

Cincin, Shawl, Baju BABY!
Semua saya dh serahkan petang tadi
Saya nak sangat tengok muka awak lama-II
Saya nk lepak ngn awak lama-II tadi
Tapi sebab saya ingat yg awak BENCI saya
Saya terpaksa tahan mata nie untuk tengok awak
Hati saya, mata saya tahan awak tahan sakit tahan sedih

Saya baca tweet awak arto if saya sayang awak LUPAKAN awak
So sekarang saya cuba lupakan awak sebab saya SAYANG awak
Saya nak lupakan kenangan-II kita masa bersama sebab tu pun awak mintak saya LUPAKAN
Saya pun akan mula tak akan mengenali awak sebab tu pun awak mintak
Semua yang awak suruh saya buad saya akan buad
Sebab itu menunjukkan saya SAYANG awak kan??
Itu yang awak tweet kan.

nie semua harta-II awak kan??
Terimakaseh atas pemberiannya
Maaf sebab pulangkan balik
Selagi ia masih ada bersama saya tk mungkin saya lupakan awak OPPA

TERIMAKASEH bagi cincin nie
terukir INDAH nama kita AZMI&FAFAU
Ini pun saya pulangkan sebab ia akan mengingatkan saya kat awakk OPPA

sekian wassalam terakhir entry untuk awak azmi sulaiman a.k.a poksheikh
semuga awak berbahagia dengan kehidupan awak sekarang n family
amin...



Saturday, 18 May 2013

Luaskan Kuasamu

assalamualaikum

hyep! nak story aku sekarang exictad nk tunggu 28hb lahh

Pahang vs Johor

Sekarang aku dah pandai berpaling tadah wehh!!
Duduk pahang tapy sokong JOHOR Harimau Selatan
Nak buad macam mane febret aku Safee Sali ada kat sana
Heeee tak sabar sangatt mehh
Dah prepared duit nk beli Jersi Harimau Selatan gitu SEMANGATnya
Jyeahhh!!! Jersi yang cantikk menawan tertarikk DEBOOOOMM!!!
Sungguh tk sabar nk tunggu 28HB

P/S Petang tadi nampak beliau pakai jersi Harimau Selatan 
okayy TERIMAKASIHH pakai baju JOHOR support woii!!!
MISS you so MUCH!! capital S.A 
byaiiiiii muahhh setepekk!!!!

Friday, 17 May 2013

JauhFaham

assalamualaikum

Afyfie Aizad!!
really miss you so muchh dear!
budag yang faham aku sekarang sejak SINGLE
bila lahhh dapat jumpa awakk Face to Face ayie??
Sayang awakk lahh budag tafff!!!


untitled -,-"

assalamualaikum
hurmmm FAHAM kan maksud kat bawahh nie
malas nk tulis panjang-II
Sekian~


capitall SA

Tuesday, 14 May 2013

Melupakan or Menunggu

assalamualaikum

awak,awak,awak,awak, sape??
Khusus buad MasterDOMO saya lahh
Saya nak bagitahu awak nie yang saya akan tetap terus MENUNGGU awak untill bulan5 nie


If dalam masa itu awak still tk contact saya bagai
Saya istiharkan lahh yang saya perlu MELUPAKAN awak
Wah!!! Berat gila lahh hati saya nak buad macam tuu kat awakk
Saya rasa yang saya tk mampu lagy Lupakan awak n biarkan awak pergi dr life saya


really want you come back in my life oppa (":
realy-II miss you so much
untill now anyone cannot change you place in my heart<3

Saturday, 11 May 2013

Teruskan Perjalanan Hidup Ini

Assalamualaikum

awak,awak,awak, TERIMAKASEH
Alhamdulilahh akhirnya awakk PUTUSkan hubungan kita dengan rasminya 100513
dengan cuma satu perkataan awakk bagi untukk saya malam itu memang sangat bermakna

"mie, dah BENCI fara!"


okayyy sekali lagy TERIMAKSAEH poksheikhh!
saya tabikk kat awakk sebab mampu cakap macam tu kt saya
Superbsss bila dengan perkataan uh keluar dr mulut awakk PEDIHSEDIH haty nie!
Ya Allah cuma Allah jep tahu masa tuu

Mulai malam tu kita akan buad jalan masing-II
Kehidupan kita pun akan berubah tanpa saya or awak di sisi lagy
Awak jaga diri elok-II, jaga Mak sekarang sorang-II
Satu saya nk awak tahu n saya tahu awak tk akan baca pun apa saya tulis ini
SAYA SAYANG AWAK SANGAT-II AZMI SULAIMAN

Lastly, fara nk say goodbye OPPA
goodbye PAIN
goodbye FEELINGLOVE
goodbye HEARTS

SAY HELLO TOO SINGLE back (":


Thursday, 9 May 2013

TERJAH

assalamualaikum

awak,awakk kita rindu awak!
kita sayang awakk lahh
awak tahu tk tiap-II hari kita online taw
awak tahu tkk kenapa???
sebabnya....................
kita rindu awakk, kita sayang awakk
kita masihh berharap kat awakk
tapy buad masa ini kita tknak kacau awakk lagy
mood awakk tk okayy n kita punss awakkk dah buang jauh-II kan?
hermmmmm awakk RINDUSAYANG awak!!
Hari-II saya buang masa online buad menda bawahh nie taw semuanya untukk awakk
oppa a.k.a AZMI SULAIMAN

Pendapat lain-II

assalamualaikum readers,

ehh, malam nie aku nk story pasall PRU13 arto.
Guyss, sebenarnya tk kesahh sape menang or sape kalah tapy tk perlu kod kutuk sesame sendiri
heloooo kita hidup dalam satu masyarakat yg serumpun lahh
Sebelum cakap tuu pikir dulu lahh nk kutuk bagai-II tuu
opppsss sorry teremotional pulakk tanpa sebab hujung pangkal kan??
Okayy mehh dekat sini mehh aku story kat kowang kenapa aku emo malam nie
checkkDOWN story bawahh erkkk *saja buad gempakk

at school *omputihh speakk

7 orang perempuan sedang melepaq dalam sebuah classroom *nampakk ROJAKNYA
sedang asyik melepak n borak-II tertiba salah seorang buka cerita POLITIK!!
oooomayyyyy *habislahh aku WHY i say that??? SEBAB kesemua perempuan cto sokong BN
okayyy, nampakk tkk yang aku sama sekali tk berapa sokong BN tuu yg ooomayyy uhh
hampir sejam mereka habiskan masa dengan dokk BAHAS pasal PRU13
dalam kelompokk tuu just aku n member aku jepp tkk berape sokong BN
sepanjang mereka dokk bahas uhh aku n member aku hanya mampu TERDIAM bisu
WHYYY?? sebab mereka 5 orang nk lawan aku ngn member aku komfem-II lahhh KALAH akuu kan?
so daripada mulut aku berbunyi n malu bagai better aku diam n biarlahh mereka nampakk aku pun sokong BN jua mehhh
masa diorang dukk berdebat bagai-II uhh yg aku tahu dengar n angguk-II kn kepala jepp kod
okayyy, ualls nk tahu tkk dorang dukk berdebat apa sampaii aku panass telinga??
FIRST! dorang cakap kalu pas/pkr tadbir kerajaan kita perabess MUNDUR! okayyy AKU SANGATT TK SOKONG PENDAPAT MEREKA INI!!
SECOND! dorang cakap kalu pas/pkr tadbir kerajaan habis nanti sape tk tutup aurat kena PANCUNG! #HaramJadah apa pemikiran mereka ini!!
THIRD! mereka cakap pasal saiful bukhari yg angkatSUMPAH kt Makkah tuu, okayy yg ini aku tk tahu akan keSAHIHANNYA
FOURTH! dorang cakap kalu BN tk tadbir mane kita nk dpt baucer, BRIM bagai-II uhh kalu harapkan pas hurmmm memang tk akan dapat. yang ini aku tk berkenanan sgt apa dorang ckp.
Honestly banyakk lagy cuma aku sampaii tk ingat menda lagy dorang dukk bising-II pape lagy. heee
-____________________________________________-

okayy done tazkirah malam nie erkk.
btway, aku tetap ngn INI KALILAH! PAS!!
HIJAU we're SUPPORT you! BULAN
aku tahu mane betul mane PENIPU sebenar.
maybe dorang nie tk rasa apa org pas rasa selama nie.

k.byeee muahhh settepekk ualls :*

Wednesday, 8 May 2013

Takziah

assalamualaikum ualls

guys, sesape yg melalui singgah blog PAU nie
PAU nk mintak masa 5 minit untuk sedekahkan AL-Fatihah untuk arwah ayah boyfrend PAU
Ayah boyfrend PAU meninggal petang semalam

:: oppa, omma ucapkan takziah n doakan arwah ayah di tempatkan orang-II beriman
:: oppa, omma mintakk maaf tk ada kt sisi oppa masa oppa tengah sedihh
sebabkan peragai omma nie kita renggang.
:: omma sayangs oppa lagy, omma tknak tinggalkan oppa ag


~AL-FATIHAH~


Monday, 6 May 2013

2 HARI

assalamualaikum readers. *ada takktahu





hurmmmm hari ni kami nk bagitahu yg kami SEDIH sangat!
Kenapa kami sedihhh?? Sebabnya dah masuk 2 hari kami gadoh ngn boy kami
Dalam masa 2 hari tu langsung dia tk texting n call langsung ngn kami
perghhh RINDU tk payah cakaplahhh dhh membuak-III kod
Hal kecikkk di perBESARKAN, Hal remeh temeh jadi isu DUNIA

AZMI SULAIMAN
really-II miss you oppa!!


Sunday, 5 May 2013

THANKSYOU so much

ASSALAMUALAIKUM.
cantikk tk my new blog??
Semalam dr pagi sampai lahh kea malam dokk makeOVERkan blog bagi nampakk cantik menarikk DEBOOOOMMMMMM gito.
Saja nk try guna #BlogSkin nie huh *cantikk kan?
Mula-II kami tknak guna n tktahu cmane nk guna blogskin bagai nie tapy bila tergerak haty nk gunakan juga FINALLY kami make decission change to #Blogskin
Kami nk ucapkan TERIMAKASEH berbanyak kepada DIYASESAME*

nie blog dia n mengajar kami cara-II guna #Blogskin 

Tutorial yg dia sediakan memang TERBAEKK wehh!!
Cantikkk sudahh blog saya KINI!
Selamat BerJOGET-II guys.

TERIMAKASEHH BERBANYAKK ERKKK DIYASESAME!


Happy for HIM

assalamualaikum

Beberapa hari yang lepas my crush ada text ngn aku
happy tk payah cakaplahh rasa nk bagitahu satu dunia
hermmmmm tapy masalahnya dia dah pun berpunya
haty sedih pedih tapy terima seadanya apa keputusannya
Hari tu dia text aku tanye khabar bagai semua HAPPY sangat
Tapy aku fikir-II balik dia kan sudah berpunya tk elokk pulak aku layan
So, dengan berat haty aku jawab nk tk nk jep n terus aku tanye soalan cepumas

aku: "abg, apa perkembangan sekarang?"
abg: "perkembangan apa pulak?"
aku: "ala, wife dah berbadan dua belum?"
abg: "ohh, dah masuk 3 bulan."
aku: "okay alhamdulilah, okaylahh bhaii.



Sedih wehh bila dapat tahu dia bakal terima gelaran "ayah"
Tapy walaupape pun aku tetap doakan yang terbaek untuk dia
Semuga baby yang bakal di lahirkan comel-II n cantik-II
TerimaKaseh kerana masih ingat Farah lagy walaupun dah berkahwin