Monday, 22 April 2013

HAPPY BIRTHDAY AYIE

assalamualaikum
HYEP! 22 April tarikhh seorang budag ini di lahirkan di muka BUMI

NOR AFYFIE AIZAD BAHARI 

okayy, nama macam perempuan kan cuz' ada "nor"
chooppp! dia bukan perempuan lahh tapy JEJAKA lolz
Okayy apa kena mengena dia dengan aku erkk?
Okayy mehh sini aku explain erkkk.....
Macam nie.... dia nie sebenarnya EX-BOY aku larhh
We alls kenal masa kem PKBM kat kelantan masa too
26.6.2012 Tarikhh perkenalan aku dengan dia
Nak kira kan we alls kenal tk ada lahh sweet mane punss
FIRST kenal dia dah pandaii marah-II aku
ALMAKLUM lahh mulut aku ni bising adatlahh kan
SO dia tegur aku dengan kata lain dia marah aku cuz' bising-II
start ctoo lahhh cinta kononnya-II bermula lahh kan
macam too lahh serba sedikit cerita aku dengan beliau!

HUH! ni lahh jejaka yg aku cerita uhh
badan dia gila taff okayyy
budagg ragbi katakan, atlet sukan sekolahh
HAPPY BIRTHDAYY SAYANGS!
BOYFRIENDS now FRIENDS only!
Semuga Happy-II erkkk
Panjang Umur TAHU!
(:

LOTS love FARAHFARHANA (:


Saturday, 20 April 2013

Make LAUGH

assalamualaikum
guys, lama dh tk mengupdate kan? heee
aku ada something nak cerita kat ualls nie.
bangun pagi-II tadi kan, cam besewlahh first thing must do is checkk phone lahh
i got 1 NEW MESSAGE, EXICTAD OPEN and see "MR OPPA"!
aku gelakk bila baca texting dia uh. HAHAHAHAHAHHA
Sweet ada lahh juga kan, tapy kelakar uhh lebihh menguasaii
Semalam aku gaduhh ngn DIA nie to yg kelakar baca text dia uhh pagi-II

huh!! nie texting DIA pagi tadi.
alolololrrr sweet-II gto
tenkiu oppa!
really loveYOUinHEART<3
onlyy YOUU AZMI SULAIMAN!

Sunday, 7 April 2013

Terima Kaseh

Assalamualaikum

Guys, aku nak bagitahu nie aku ada abang angkat dah sekarang
Eh! abang angkat aku yang nie superbsss AWESOME wehh
Aku kenal masa aku buad mini tesis kat TUDM Bukit Ibam
Dia ni chubby-II cket , putih cket
Huu! Hari nie dia belanja aku makan Aiskrim Magnum and Cornetto pluss dapat baucer gambang waterpark
Lagipun dia baru balik dari Family day TUDM kat Gambang uh too dia dapat baucer uh
And then aku ada cakap nanti bulan5 nak pegi Gambang dengan member-II
So, tadi jumpa dia bagi lahh baucer Gambang uh dalam beg dia perghhhh bapakk lahh banyakk baucer
Besewlahh dia nie orang kanan boss besar kat TUDM too
BANGGA sekejap
HAHAHAAHAHAHAHAHHAHA
Dia nie stay kat Kedah so kat sini dia tak ada family
So, dia minta lahh aku jadi adikk dia supaya dia dapat rasa ada family kat sini, kesian tengokk dia
HAHAHAHAHHAHAAHAHAHH

HUH! ini dia segala harta yang abang uh bagi
HEHEHEHEH
Terimakasehh abg EMY AFIFIE
Kenyang Perut denn malam nie
HEHEHEHE

okaylahh makan sudahh sekarang masa untukk tidow 
esokk sekolahh weh!
get READY nak kena DENDA lolzz
PENGAWASS sia-II lahh saya nie (": 

Friday, 5 April 2013

New Version Watch

assalamualaikum,

Guys, aku beli jam baru wehh!
Banyakkan duit aku *sedangkan langsung takdokk
Bayar half-II wehh rm35.00 wehh
Watch uh dari AirAsia, harga 100 lebihh kod
So, diorang buad promosi dapatlahh harga murahh

Watch nie ada 9 tali ribbons
Kotak dia superbs AWESOME wehh
sweet-II
Tapy macam merumitkan lahh nak kena ikat bagai-II uh
Tapy CHANTIK lahhh 

check down watch RIBBONS
.
.
.
.
.


Tuesday, 2 April 2013

Just Forget . . not NOWW!!

assalamualaikum

Guys, gambar-II dalam blog nie aku tak akan buang
Honestly, aku dah PUTUS dengan JEJAKA ATAS uh
WHY, WHY, WHY???
Sebab datang seorang JANTAN yang bullSHITT !
Apa tah yang dia cerita kat balak aku nie sampai bolehh terkantoi perabess semua dia tahu
OITTZZ! panass jep aku tak kacau life kaw yang myibukk kacau life aku KENAPA??
Walaupun aku nak lupakan EX aku uh tapy aku tak akan penah BUANG pic dia ngn aku dalam BLOG
Aku SAYANGS dia TOTALLY!!
Tak ada LELAKI LAIN wehhh aku sayangs macam aku sayangs dia
Cukuplahh dia seorang jep lelaki yang aku kenal FAHAM aku

"Tunggu Aku di SYURGA"
kata-II keramat aku and dia!

opsssss nak bagi pengumuman ini!!
ehem, ehem, ehmmm 

AZMI B. SULAIMAN ! saya FARAH FARHANA BT CHE SIOK 
Secara JUJURNYA sayangs sangat kat kaw!
Jujur dari HATY aku taknak langsung LEPASKAN kaw

Ya ALAHH! beratnya haty ini )":